Cash Robot – Jana Bitcoin Daripada Telegram

Mungkin ramai dah tahu dan mungkin juga ramai tidak tahu bahawa dengan applikas Telegram anda, anda boleh menjana passive income iaitu dengan cara farming ‘Bitcoin’ iaitu dengan menggunakan Robot Cash
Secara ringkasnya, Robot Cash merupakan bot yang membolehkan anda untuk generate energy yang boleh ditukarkan kepada diamond . Diamond ini kemudian boleh diguna pakai untuk ditukarkan kepada bitcoin point.
Kepada yang tidak tahu lagi, bitcoin merupakan matawang digital yang agak popular dan berkembang pesat dimasa ini. Kebanyakkan online shop juga sudahpun menerima bitcoin sebagai salah satu alternative pembayaran. Seperti juga emas, bitcoin juga kalis inflasi dan harga bitcoin naik lebih tinggi didalam masa yang singkat.
Baik to the main topic, jadi bagaimana cara untuk menggunakan Robot Cash di applikasi Telegram dan sekali gus menjana pendapatan bitcoin? Sudah tentu anda mestilah ada applikas Telegram yang boleh didownload secara percuma di playstore ataupun appstore. Jangan risau, main Robot Cash ni tak perlukan duit pun. Ianya betul-betul PERCUMA

Selepas itu hanya perlu klik link ini untuk mendapatkan bot ini di telegram ⇨ Robot Cash.

Cara nak farming dan collect energy dan jual energy mudah sahaja. Hanya tekan Menu dan pilih Hire. Terdapat beberapa versi robot yang boleh dibeli. Sekiranya anda klik link Robot Cash diatas akan mendapat 300 diamond dan anda boleh membeli sebanyak 3 unit.
Haa, ini adalah rupa robot RC Unit v0.01 untuk menjana energy untuk mendapatkan diamond anda. Buat permulaan boleh menggunakan Robot ini sehingga lah anda mempunyai cukup diamond untuk upgrade.
Untuk mendapatkan bitcoin, anda perlu untuk mendapatkan wallet bitcoin dahulu. Antara yang paling reliable dan boleh menggunakan bank daripada malaysia adalah Luno. Hanya perlu mendaftar dan mendapatkan bitcoin wallet di website ini ⇨ Luno Bitcoin Wallet. Hanya tekan receive bitcoin untuk mendapat address bitcoin wallet anda.
Kemudian hanya pergi ke Menu – Extra dan Settings untuk memasukkan bitcoin address anda ke dalam aplikasi ini.

Selesai proses setup wallet dan bitcoin address. Anda boleh pergi ke Menu – Hangar untuk collect energy daripada Robot yang dibeli.Semakin banyak Robot anda, semakin banyak lah energy akan dihasilkan.

Energy yang banyak-banyak tu nak buat apa? Haa. Hanya perlu pergi ke Menu – Shop dan tukarkan kepada diamond. 70% daripada hasil jualan akan dimasukkan ke Account 1 (Available Balance). So boleh guna modal daripada sini untuk rolling beli robot banyak-banyak.

30% daripada hasil jualan energy pula akan dimasukkan ke account 2 (Payout Balance). Ini merupakan account yang anda gunakan untuk withdraw dan ditukarkan kepada Bitcoin. Haa, Mudah kan..

Pengiraan asas dan tips untuk menggunakan Robot Cash :

100 energy = 1 diamond

1 diamond = 1 satoshi bersamaan 0.000001btc

Payment boleh dikeluarkan sekurang-kurangnya 1000 diamond daripada akaun 2 (Payout Balance).

Elakkan bermain Roulette, membazir diamond. Collect bonus sehari sekali daripada button BONUS (random diamond 10-100)

Antara cara mudah untuk mendapatkan free diamond adalah dengan menggunakan referral link anda dan invite kawan-kawan untuk bermain.

Makin banyak robot, makin banyak energy. So lagi cepat la dapat collect diamond / point.

Dah banyak duit boleh la withdraw. So far bitcoin ni harga sentiasa saja naik. Berbaloi2..

Setakat ini, aku baru 1 bulan bermain bukan secara serius, harap nanti dapatlah buat passive income dengan cash robot sekali gus menghasilkan bitcoin pada masa akan datang. Ingat 1 BTC = RM19,000 lebih sekarang.

Ini adalah testimonial daripada tuan asal entry di sini

untuk yang masih meragui, aplikasi ni boleh mendapatkan bitcoin, proses pengeluaran boleh dilakukan dan dipindahkan ke wallet bitcoin anda. Terbaik bukan.

Sudah 3 kali transaction pengeluaran telah dilakukan. Kesemua yang dikeluarkan telah pun diterima dalam wallet Luno yang di register

Proses pengeluaran hanya mengambil masa 1-2 minit dan wallet anda akan dikreditkan dengan jumlah bitcoin yang dikeluarkan.

sumber : androidrepublica